Faveres
Es mengen amb la tavella, heu provat mai de fer-ne crema tipus vichyssoise o crema de carabassó? Deliciosa!!!
Tomateres
Aubergínies
Girasol
... i tabac (per a fer insecticida natural)
Maduixes i fresons
Trumfes
Red pontiac |
Les trumfes es cullen quan la mata està seca, amb les arpelles o arpiots per no fer-les malbé, i es deixen un parell de dies al sol; però el senglar ja ens havia fet part de la feina abans d'hora...
Vam haver d'estendre-les al terrat del mas perquè no tornés a menjar-se-les, però va ploure i vam haver de córrer a posar-les en sacs!
Canebec |
Prebines
Carabasseres
carabassons
D'això se'n diu "tenir la flor al cul"!
|
carabasses
Bajoqueres
I els cabridets !!!
ResponEliminaTens raó, Àngels! Prometem penjar-ne també l'evolució.
ResponEliminaUs heu animat mai a fer formatge de cabra? Tinc ganes de provar-ho però no sé ni per on començar... espero que us animeu i pengeu ben aviat la recepta ; )
ResponEliminaHola Marta!
EliminaPrecisament ara hem començat a munyir i l'entrada del junt estarà relacionada amb el tema... Si vols "llançar-t'hi" et recomanem el web www.capraispana.com.
Una abraçada!