Sant Miquel: l'all mira al cel.
Et gronxes entre l'estiu que s'acomiada i la tardor promesa.
Terra esgotada després de la collita d'estiu.
El que té pansa té dansa.
Magranes que ja han esdevingut cors: plenes de sang, de vida, de passió.
Bon viatge, estimades orenetes, fins l'any que ve!
Rabassuts i imperfectes, meravellosos codonys.
Elegantment, amb llum daurada, s'escurcen els dies.
PASTÍS DE FORMATGE AMB GELEA DE CODONY
- 200 g de formatge cremós d'untar
- 200 g de llet
- 40 g de formatge ratllat curat/semicurat al gust
- 90 g de sucre
- 2 fulles de gelatina neutra
- Codonyat o gelea de codony
· El codonyat també el podem posar al cul de les copes abans d'abocar-hi el pastís de formatge (amb cura). Nosaltres al cul hi hem posat una galeta esmicolada (que també podria anar damunt o ser uns pinyons torradets per exemple). Imaginació al poder!
· En el nostre cas el formatge escollit és de la formatgeria Linens, feu-hi una ullada que val molt la pena el seu projecte.
· No cal dir que en lloc de codonyat pot ser qualsevol altre tipus de melmelada, però sens dubte la combinació codonyat - formatge fa tardor (i hivern, i estiu, i primavera!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada